Nieuws & Weblog

Artnovion Acoustic Design

  Thursday 14 July 2016, 17:53
  Nieuws
Met trots laten we weten dat we de vertegenwoordiging hebben verkregen van Artnovion. Dit jonge akoestiekmerk heeft in twee jaar tijd een indrukwekkende collectie opgebouwd. Het assortiment van Artnovion kent drie productlijnen: Pro Audio, High-End en Architecture & Engineering. Met de Pro Audio lijn richt Artnovion zich op de audiostudio. Het High-End programma is interessant voor de huiskamer. De Architecture & Engineeringlijn biedt oplossingen voor openbare ruimtes. Maar er kan natuurlijk naar believen gemixt worden.
Artnovion Acoustic Design
Uitstraling
De producten van Artnovion vallen op door hun design. Ontwerpen zoals de Jaya, Logan en Sahara geven een ruimte direct een luxe uitstraling.

Project gebaseerd
Geheel in lijn met de filosofie van Artnovion, richten we ons met dit merk op projectgebaseerde oplossingen. Artnovion biedt daarbij ondersteuning in de vorm van een akoestiekvoorstel. Als de materialen en de inrichting van de ruimte bekend zijn kan er doormiddel van een computersimulatie vooraf een voorspelling gemaakt worden van de te verwachte resultaten. Door middel van een 3D tekening kun je vooraf zien hoe de ruimte er uit zal gaan zien.

Gratis App
Voor een snelle inschatting heeft Artnovion een gratis App (vooralsnog voor iPhone 5 en 6), waarmee een akoestische meting van de ruimte kan worden gedaan. Door in het programma panelen in te geven, wordt het akoestisch resultaat ervan direct berekend.

Elk voordeel heb ze nadeel
Doordat het assortiment van Artnovion zo uitgebreid is, is het schier onmogelijk een juiste voorraad aan te houden. De meeste producten zullen dus op bestelling worden geleverd. De gemiddelde levertijd bedraagt 3 weken.

Interessant geprijsd
Ondanks de luxe uitstraling die de Artnovion producten onmiskenbaar hebben, zijn de prijzen vergelijkbaar met de meeste andere bekende merken. We publiceren geen prijzen omdat we per project de transportkosten berekenen. Een prijslijst zonder transportkosten sturen we je op verzoek graag toe.