Justin Mylo kiest voor ATC SCM45A

Woensdag 22 november 2017, 16:01 • 1819 keer gelezen

Emilio Behr, beter bekend onder zijn artiestennaam Justin Mylo, is een Nederlandse DJ, producer en muzikant, gevestigd in de omgeving van Amsterdam. Hij kreeg voor het eerst erkenning door zijn samenwerking met Martin Garrix aan het nummer "Bouncybob".

Emilio  wordt de laatste maanden gevolgd door het team van "The Next Icons". Een Veronica programma dat meekijkt in het tubulente leven van jonge, Nederlandse DJ's
(links Justin Mylo, rechts Ulmt van der Linden)

Niet alleen wordt Emilio's fanbase steeds omvangrijker, ook brengt hij de kwaliteit van zijn producties op een steeds hoger niveau. Onlangs heeft Emilio een nieuwe studio laten bouwen. Jasper Gooijer van Joop Design is verantwoordelijk voor de bouw, isolatie en akoestiek. Hij maakte daarbij gebruik van Artnovion absorbers en diffusers, deels gecombineerd met eigen ontwerp bass traps.

De afluistering kon natuurlijk niet achterblijven. Na een luistertest in Haarlem (te zien in het programma The Next Icon) ging de voorkeur uit naar ATC SCM45A Pro. Om zeker te zijn hebben we deze monitorset een week in Emilio's eigenstudio neergezet waarna de knoop definitief werd doorgehakt.