Nieuws & Weblog

Coone Music Studio

  Monday 11 October 2021, 10:14
  Nieuws
Coone, pseudoniem van Koen Bauweraerts, is een van de meest bekende Belgische hardstyle dj/producers.  Met de albums: Global Dedication, Less Is More en zijn meest recente Loyalty Is Everything heeft hij inmiddels wereldwijde faam weten te verwerven.
 
Dit jaar heeft Koen onder zijn huis een nieuwe studio laten bouwen. Al het werk voor zijn toekomstige projecten op zijn label Dirty Workz worden vanaf nu in deze professionele omgeving gecomponeerd en gemixt. Ron van Kronenburg (Massa Acoustics) heeft de studio akoestisch ontworpen.
De basis voor de afluistering wordt gevormd door een paar ATC SCM110A Pro monitoren die zijn uitgebreid met twee custom subwoofers.  Deze set-up maakt het voor Koen mogelijk de lat voor zijn producties nog hoger te leggen.

Na een uitgebreid testtraject heeft Koen gekozen voor ATC. Daarbij heeft vooral de precisie en detaillering, die voor ATC zo kenmerkend zijn,  de doorslag gegeven. Vanzelfsprekend draagt de akoestisch bijna perfecte ruimte daar in grote mate aan bij.
 
Koen Bauweraerts: "Mijn producties hebben nu niet alleen een hogere kwaliteit. Ze komen ook sneller tot stand. Ik weet nu op elk moment hoe mijn mix is opgebouwd. En niet minder belangrijk, ik weet dat deze zich perfect vertaalt naar de weergave in een club of op een festival."

ATC heeft er de laatste jaren veel nieuwe gebruikers uit de dance scene erbij gekregen. Ook grote namen als Deadmau5 en Skrillex werken al jaren met ATC. Voor een complete users list zie;
http://atc.audio/client-list-pro/