Nieuws & Weblog

D-MON demo's op 12, 13 en 14 september a.s.

  Friday 07 August 2015, 17:58
  Nieuws

Trinnov Audio, fabrikant van het ST2/MC Acoustic Room Correctie Systeem, demonstreert komend weekend de D-MON. Deze high-end controller is het alternatief voor de AVID X-MON en Eucon gebaseerde Euphonix controllers en is tot stand gekomen in goed overleg met AVID.

D-MON demo's op 12, 13 en 14 september a.s.

AVID X-MON is de analoge control room unit die standaard wordt geleverd bij de D-Command, D-Control en S6. Hoewel X-MON qua mogelijkheden voor de meeste gebruikers voldoet, signaleren we al jaren een vraag naar een uitvoering:
-    met een betere audiokwaliteit
-    met een betere signaal/ruis verhouding
-    die intern volledig digitaal is
-    die programmeerbaar is.

Met de D-MON combineert Trinnov Audio een room correctiesysteem inclusief digitale audio router. D-MON is op dit moment leverbaar in een 5.1 en 7.1 versie en is compatibel met bovengenoemde AVID/Euphonix control surfaces.

Eenmaal geïnstalleerd is de bediening van de D-MON eenvoudig. Toch is het aantal mogelijkheden dat deze processor biedt bijzonder uitgebreid. Naast alle correctieopties in het frequentie- en tijddomein, is het bijvoorbeeld mogelijk om voor de meteringoptie te kiezen. Daarmee biedt de X-MON naast audio processing een uitgebreid arsenaal aan meteringschermen (R128/SMPTE/logging). Uitgebreider dan bijvoorbeeld RTW TM7/TM9.

Om een goed beeld te krijgen wat D-MON als vervanger van de X-MON voor jou kan betekenen organiseert Trinnov gedurende de IBC, twee avonden waarbij de werking van dit geavanceerde apparaat wordt gedemonstreerd in combinatie met een AVID D-Command.

Wil je deze demonstratie bijwonen, dan vernemen we dat graag zo spoedig mogelijk van je.

Wanneer?
12, 13 en 14 september a.s..

Hoe laat?
19.00 uur  - 21.00 uur.

Waar?
Helios Pro Audio Solutions, te Haarlem

Meer informatie over Trinnov D-MON