Nieuws & Weblog

De geschiedenis herhaalt zich...

  Thursday 20 October 2022, 15:07
  Nieuws

In 2015 raakte Paul Pouwer op slag verliefd op de ATC SCM45A waarna hij de surround afluistering in zijn studio ervan voorzag. Drie jaar later besloot hij dat ook de studio bij hem thuis met ATC moest worden uitgevoerd. Dat werd een paar SCM25A Pro.

Twee maanden geleden liep Paul niets vermoedend bij ons binnen. Hij waagde het aanvankelijk niet  de showroom binnen te stappen, wetende wat hem de vorige keren was overkomen.

Maar na enige aarzeling vroeg hij me toch: “Wat ben je aan het doen?” Het was vrijdagmiddag rond een uur of vier. Ik was een beetje klaar met de week en had daarom besloten een ATC Hifi voorversterker te testen die ik nog niet eerder had gehoord. Aangesloten op een paar SCM50A monitoren. Ik zat dus eigenlijk gewoon te genieten en nodigde Paul uit om plaats te nemen. Schoorvoetend stemde hij toe. Na drie songs zei hij: “Ruil je dan mijn SCM25A's in?”. En zie waartoe het heeft geleid. Paul is nu een kleine maand in het bezit van een paar ATC SCM50A Pro monitoren die we samen in zijn huis twee trappen op hebben getild. Het kost een paar centen; je hebt wat spierpijn maar het resultaat mag er zijn. Paul, geen man van veel woorden,  appte de volgende dag: “Super blij mee”.

De moraal van dit verhaal: Denk tweemaal na voor je onze showroom binnenloopt.

Ulmt van der Linden