Nieuws & Weblog

Helios distribueert A-Designs

  Tuesday 12 November 2013, 13:31
  Nieuws

Helios Pro Audio Solutions heeft de distributie overgenomen van het Amerikaanse merk A-Designs.

Voormalig importeur John van den Oetelaar vond dat hij door drukte in zijn baan naast Ootlesound, A-Designs niet langer de aandacht kon geven die het verdient. Met pijn in het hart doet hij afstand van het merk waarvoor hij zich jarenlang heeft ingezet.

Helios distribueert A-Designs
A-Designs producten worden met de hand  vervaardigd. De productie vindt volledig plaats in de USA waar het merk al jaren een begrip is.

A-Designs leer je het snelst kennen door te kijken naar hun bedrijfsfilosofie. Die stoelt op drie kernwaarden: Bouwkwaliteit, klankkwaliteit en klantvriendelijkheid. Meer hierover vind je op hun website.

A-Designs producten zoals de Pacifica worden gebruikt door een indrukwekkende lijst van top-producers. Een veel gehoorde beschrijving van deze pre-amp: "heeft de  diepte van een Neve, het mid van een API en het hoog van een Massenburg".

Verder vind je in het A-Designs programma tube equalizers, compressors, 500 series modules en attenuators. Maar het meest in het oog springende A-Design product is toch wel de knalrode REDDI. Een "All Tube Direct Box" waarmee een gitaar of keyboard nooit meer hetzelfde klinkt.

Meer informatie op http://www.adesignsaudio.com