Nieuws & Weblog

Helios distribueert ATC Pro

  Wednesday 03 April 2013, 15:58
  Nieuws

Helios is vanaf 1 april 2013 officieel distributeur is van de pro-line van ATC Loudspeakers. ATC wordt al vele jaren gezien als het beste dat er op monitorgebied beschikbaar is.

De overdracht heeft plaatsgevonden in goed en prettig overleg met voormalig importeur HIMP. HIMP blijft de HiFi lijn van ATC vertegenwoordigen.

Helios distribueert ATC Pro

ATC is in 1976 opgericht door Billy Woodman en heeft zich sindsdien toegelegd op het ontwikkelen en produceren van high-end luidsprekers. Wat ATC onder andere zo bijzonder maakt is dat het een van de weinige bedrijven in Europa is die nog haar eigen drivers vervaardigt. Door het gehele productieproces in eigen hand te houden waarborgt ATC niet alleen de kwaliteit, het stelt hen ook in staat drivers en elektronica nauwgezet op elkaar af te stemmen. Het resultaat is een productlijn met indrukwekkende prestaties.

Zelden zijn we over een distributeurschap zo enthousiast geweest als over ATC. Een onberispelijk product met een geweldige reputatie.

En zoals het een echt Engels merk betreft houdt men een levertijd aan van 4 to 6 weken. Tja, dat is natuurlijk wat minder fraai. We hebben ons voorgenomen de populaire modellen zoveel mogelijk op voorraad te houden.

Ulmt van der Linden
Helios BV