Nieuws & Weblog

Nieuwbouw hoofdkantoor en studio's Top Format

  Monday 30 January 2017, 17:58
  Nieuws

Donderdag 19 januari j.l. werd de eerste (of eigenlijk de laatste) paal geslagen voor het nieuw te bouwen hoofdkantoor plus studio's van het oer-Haarlemse bedrijf Top Format Productions.

Top Format, een van Nederlands langst bestaande en bekendste jingle-, commercial en audioproductie-bedrijven, is sinds jaar en dag gevestigd in een fraai herenhuis aan het Wilhelminapark in Haarlem. Maar hoe aantrekkelijk dit idyllisch gelegen pand ook mag zijn, heel praktisch is het niet. Zeker wanneer je de gewenste uitbreidingsplannen bekijkt.

Na een zoektocht van meer dan een jaar is besloten dat nieuwbouw verreweg de beste optie is. En dus is er bouwgrond aangekocht en vervolgens bouwrijp gemaakt. Het recent volledig vernieuwde creatief #dreamteam met componist/producers van Top Format Productions plus alle medewerkers verwachten rond de zomer van 2017 van werkplek te gaan wisselen.

Hemelsbreed liggen het nieuw te bouwen pand op nog geen 800 meter van Helios vandaan. En dat is best handig, mochten we een keer de soldeerbout zijn vergeten.

http://topformat.nl/