Nieuws & Weblog

Pro Tools 12

  Monday 23 March 2015, 11:15
  Nieuws

Vanaf maandag 23 maart 2015 is Pro Tools 12 beschikbaar als maandelijks of jaarlijks abonnement, als "stand alone" software (onbeperkt durende licentie), als deel van een Pro Tools hard/software systeem  en als software upgrade/crossgrade via het AVID Upgrade Plan. Eenmaal op het Pro Tools 12 platform, hebben gebruikers toegang tot toekomstige upgrades. Hetzij op basis van het afgesloten abonnement of via het Pro Tools Upgradeplan (beschikbaar voor gebruikers van een onbeperkt durende licentie). 

Pro Tools 12
AVID wijst gebruikers erop dat hoewel bij nieuwe softwareaankopen en upgrades/crossgrades een jaarlijks te vernieuwen abonnement is inbegrepen, dat niet voor alle Pro Tools hardware/software systemen geldt. Gebruikers moeten voor systemen, waar bij aankoop geen abonnement is meegeleverd, alsnog een abonnement afsluiten om hun software courant te houden. Daarbij kunnen ze zich inschrijven voor het binnenkort beschikbare "Avid Cloud Collaboration for Pro Tools" programma.

Wie hebben recht op een licentie die is verkocht zonder Jaarlijks Upgradeplan?
Alle Pro Tools  en Pro Tools | HD 11 software die is verkocht zonder "Jaarlijks Upgradeplan" (zowel stand alone software als software geleverd bij een systeem) die is geactiveerd na 22 januari 2015, ontvangen een autorisatie voor Pro Tools 10, 11 en 12. Gebruikers die deze producten hebben gekocht zonder "Jaarlijks Upgradeplan" worden in staat gesteld deze aan te schaffen tot 31 december 2015.

NB: Deze tekst van AVID is letterlijk vertaald uit het Engels. Helios is niet verantwoordelijk voor fouten in of mogelijke misinterpretatie van deze Engelse tekst.