Nieuws & Weblog

PSI Audio presenteert A23-M

  Thursday 17 January 2019, 13:02
  Nieuws

PSI Audio presenteert nieuwe 3-weg luidspreker A23-M op NAMM Show 2019

PSI Audio presenteert haar nieuwe A23-M actieve 3-weg studiomonitor op NAMM Show 2019. De luidspreker is voorzien van een nieuwe midrange driver, ontwikkeld en vervaardigd door PSI Audio in Zwitserland. Het paneel met tweeter en middentoner kan worden gedraaid zodat de luidspreker ook horizontaal kan worden gebruikt. Door de combinatie van de nieuwe precisie driver, AOI (Adaptive Output Impedance), CPR (Compensated Phase Response) en Klasse G/H-versterker technologie, positioneert de A23-M zich perfect tussen de legendarische A21-M en het grotere 3-wegsysteem A25-M.

PSI Audio studiomonitors worden door geluidsprofessionals hoog gewaardeerd. De A25-M-driewegmonitor wordt vooral geprezen om zijn accurate geluidsweergave. PSI Audio breidt deze sterke punten uit en creëert met de A23-M een compacter 3-wegontwerp, die zich eenvoudiger laat plaatsen in een meer compacte studio-omgeving. Met een frequentierespons tot 35 Hz (bij -6 dB) is de A23-M een autonoom monitorsysteem dat kan, maar niet noodzakelijkerwijs hoeft te worden uitgebreid met een subwoofer, zoals de A225-M.

 

PSI Audio A23-M is een volledig nieuw ontwerp waarbij de meest intrigerende component de mid-driver is. Deze driver is ontwikkeld door PSI Audio en wordt met de hand vervaardigd in eigen fabriek in Zwitserland. Hierdoor behoudt PSI controle over elke stap in het productieproces wat tot uiting komt in de prestaties ervan.

Naar verwachting zal de A23-M leverbaar zijn vanaf mei 2019.