Nieuws & Weblog

Q and A Chat Game

  Wednesday 23 November 2011, 16:24
  Weblog
Het heeft niets met audio te maken maar we willen het hier toch even noemen. Q&A Chat Game. Gemaakt door een van onze studiorelaties. Deze horizonverbreders denken buiten de box en hebben dit spel naast hun studiowerk ontwikkeld. Uit eigen ervaring kunnen we zeggen dat het een erg leuk en leerzaam spel is. Zelf schrijven ze erover:
Q and A Chat Game

Q&A! chat game is een communicatiespel met driehoekige kaartjes, leuk om te spelen met mensen die je net hebt ontmoet, maar ook grappig, verrassend én boeiend met mensen die je al goed kent of... denkt te kennen. Dus met vrienden, familie, kennissen, collega's, buren, klas/studiegenoten, medesporters, -cursisten, -reizigers of zelfs een nieuwe liefde. Al pratend en luisterend probeer je ondertussen als eerste de regenboog te winnen!

Het gezelschapsspel is eenvoudig te spelen en zit boordevol verrassende vragen over Werk/carrière (rood), Bezigheden (oranje), Fysiek/uiterlijk (geel), Relaties (groen), maar ook Algemeen (lichtblauw), Opinie (donkerblauw) en Mentaal/innerlijk (violet). Op jacht naar de regenboog zorgen deze vragen vaak voor hele leuke antwoorden en gesprekken.

Lees verder op de website van Q&A Chat Game