Nieuws & Weblog

Trinnov seminar bij Sound Adventure

  Monday 08 September 2014, 15:33
  Nieuws
Trinnov Audio is producent van hoogwaardige akoestiekcorrectiesystemen die worden toegepast in onder andere muziek-, film- en videopost-productiestudio's en in mobiele radio- en televisieregistratiewagens. Op het gebied van akoestiekcorrectie systemen behoort Trinnov tot het de beste dat er op dit moment op de markt is.
Trinnov seminar bij Sound Adventure

Wanneer een fysieke akoestische aanpassing aan een ruimte niet tot het gewenste eindresultaat leidt, kan een Trinnov processor de balans op de luisterplek (sweetspot) vervolmaken. Het systeem corrigeert zowel in het frequentie- als in het tijddomein. Dat betekent dat het systeem naast het herstellen van onbalans in het frequentiegebied (amplitude) tevens het geluid over de gehele frequentieband in fase brengt. Dit resulteert uiteindelijk in een zeer accuraat stereo- en dieptebeeld. Bovendien worden staande golven en/of hinderlijke resonanties sterk verminderd of zelfs geëlimineerd. De manier waarop Trinnov dit bereikt is niet vergelijkbaar met andere merken. Trinnov's wijze van processing in combinatie met de door hen ontwikkelde algoritmen is een klasse apart.

En dan is er natuurlijk nog de Trinnov Smart Meter software. Teveel omvattend om hier te bespreken. Maar om een paar features te noemen: Timecode logging, R128 Loudness, alle wereldstandaarden PPM, True Peak, fase correlatie en nog veel meer.

Op papier klinkt dat natuurlijk zeer interessant maar hoe werkt dit alles in de praktijk? Want horen en zien is geloven.

Gedurende de IBC beurs organiseert Trinnov Audio een aantal seminars bij Sound Adventure Studio in Amsterdam. Dit, aan het Entrepotdok gevestigde postproductiebedrijf werkt reeds een aantal jaren met een Trinnov MC (Multi Channel) systeem en zou zijn producties zonder, niet kunnen verwezenlijken.

Eigenaar Jan Willem van den Brink is bereid gebleken zijn mixruimte voor demonstraties ter beschikking te stellen.

Wij nodigen je van harte uit dit unieke evenement bij te wonen. Ben je geïnteresseerd? Laat het ons dan zo spoedig mogelijk weten. (info@helios.nl)

Demo's en Seminars (gewijzigde tijden)
-          Vrijdag : 19.00
-          Zaterdag: 9.00; 11.00; 16.00; 19.00
-          Zondag: 9.00; 14.00, 16.00
-          maandag: 9.00

Voor warme en koude drankjes en snacks wordt gezorgd.