Nieuws & Weblog

Upgrade audio post productiestudio's Klevr Sound Design

  Monday 17 May 2021, 11:28
  Nieuws
KlevR sound design viert zijn tiende verjaardag deze zomer. Een goede reden om de studio's verder te upgraden.

'We zijn een relatief kleine, boutique sound design studio maar we hebben altijd de ambitie om groot, krachtig en creatief geluid te ontwerpen dat op de best mogelijke manier een verhaal dient. Goede, snelle apparatuur en een ergonomische werkstijl zijn voor ons heel belangrijk geworden om creatief te zijn, maar ook snel, gezond en efficiënt te werken.
KB-MF heeft onze work-desks en speaker-stands onder handen genomen en meer ruimte toegevoegd aan de desk en de ruimte eromheen. De desks en speaker-stands zijn nu makkelijk en snel in hoogte verstelbaar zodat we zelf kunnen bepalen of we staand of zittend werken. Mede door de Trinnov systemen die nu in beide ruimtes zijn geïnstalleerd kunnen we onze desk nu dus positie veranderen, zonder grote akoestische offers te brengen.

Daarnaast zijn de Trinnov Room optimisers natuurlijk sowieso goud waard als het gaat om helder, gepositioneerd en evenwichtig geluid. In onze cinema-mix ruimte hebben we nu ook een Yamaha Nuage systeem geplaatst waarmee we snel en stabiel aan onze films, documentaires en trailers kunnen werken. Tel daarbij onze Genelec S360 Studio Monitors op en we vertalen onze mixen met groot gemak naar veel grotere zalen.

Ook hebben we onze 3e werkplek inmiddels een officiële naam geven: studio 3. De perfecte workstation voor 3D audio, pre-production, creatief sound design en edit werk in een open, lichte ruimte.

Tot slot hebben we onze technische infrastructuur onder handen genomen, en daarin zijn we goed geadviseerd voor Helios. Alle 3 de workstations draaien sinds dit jaar op dezelfde EVO Prodigy 10GbE server waarmee we naadloos projecten in elke studio kunnen openen en bewerken. Nooit meer op elkaar wachten maar soepel doordraaien achter elk gewenste workstation; een geweldige stap voorwaarts!

KlevR sounddesign

www.klevr.nl / +31 (0)20 211 7286 / Veemarkt 45, 1019DA, Amsterdam, The Netherlands