Medewerkers

Medewerkers

...

Ulmt van der Linden

General Manager

Met stip de persoon met de vreemdste naam binnen het bedrijf. Als mede-oprichter van Helios is hij al weer 25 jaar aan de organisatie verbonden.

Ulmt draagt meerdere "petten" die hij dan ook dagelijks wisselt. Als Algemeen Manager leidt hij het bedrijf; als Sales Manager stuurt hij de verkoopafdeling aan; in de hoedanigheid van marketingman worden de promotionele uitingen door hem geïnitieerd en sinds enige tijd is hij de account manager voor de post-productiemarkt. Tot slot is Ulmt ook nog verantwoordelijk voor het uitgebreide importpakket.  En nog altijd is Ulmt niet overspannen. Hoe doet hij dat toch?

...

Guus Boomsma

Account Manager

Sinds 20 november 2017 maakt Guus weer deel uit van ons verkoopteam. Dat deed hij al eens eerder, begin jaren negentig. Maar in 1995 startte Guus, tezamen met Tim Nieuwenhuis, Midi Amsterdam. Nu 22 jaar later was het voor Guus tijd voor verandering. We zijn blij een collega met zoveel ervaring erbij te hebben.

...

Sjoerd Wijdoogen

Sales / Administratie

Sinds 1 november 2006 is Sjoerd ons verkoopteam komen versterken. Voordat hij hier aan de slag ging heeft hij onder zijn artiestennaam Stuart diverse clubhits geproduceerd. Een man van de praktijk dus. Maar Sjoerd wilde zijn opgedane kennis ook op een andere wijze benutten en zo kwam hij bij Helios terecht. Hij is de persoon die u als eerste spreekt wanneer u zonder afspraak bij ons binnenstapt. Ook is de kans groot dat u hem als eerste aan de telefoon krijgt.

...

Zip Boterbloem

Sales Engineer

In 1978 volgde Zip een studie Sonologie en bouwde hij zelf een computergestuurde analoge synthesizer voor zijn net opgerichte studio. Daar produceerde Zip muziek en verzorgde hij het geluid voor films, TV, CD-i's en CD-Rom's. Zijn praktijkkennis deelde hij met studenten door les te geven aan de HKU/KMT in Hilversum en bij RBS Rotterdam. Zip is sinds lange tijd bètatester voor diverse softwarefabrikanten en staat bekend als Macintosh goeroe. Vanaf medio 2008 is hij in dienst bij Helios in de hoedanigheid van Product Specialist en is hij verantwoordelijk voor alle DAW gerelateerde zaken. Sinds september 2012 geeft Zip tevens adviezen op het gebied van akoestiek.