Showtek kiest voor ATC SCM50A SL Pro

  Friday 17 October 2014, 16:31

Na een uitgebreid demotraject hebben Showtek brothers Wouter en Sjoerd Janssen gekozen voor monitors van ATC. Het bleek liefde op het eerste gezicht. Niet alleen klonk SCM50A SL Pro veel aangenamer dan wat zij tot dan toe gewend waren, de monitor gaf hen ook meer bruikbare informatie. De SCM50A SL Pro wordt aangestuurd via een Grace Design m905 monitor controller.

Sjoerd: "Onze nieuwe ATC's klinken echt super. Zowel op hoog- als op laag volume is de verdeling van het hoog-midden-laag veel beter dan wat we gewend waren. We maken hier zowel club- als popmixen en voor beide muziekstijlen werken de ATC's geweldig. Met onze oude monitors was het vaak moeilijk de vocalen goed in de mix te krijgen. Dat gaat nu zoveel makkelijker".

Wouter: "Als je mix lekker klinkt op de ATC's dan komt de track overal uit de verf".

Sjoerd: "We hoeven nu minder hard te draaien om goed te kunnen mixen. Dat is fijn voor je oren, zeker als je zo veel uren in de studio zit als wij. En ze zijn natuurlijk erg vet om te zien.


De SCM50A SL is een beetje als een Audi RS6. Zo'n luxe "muscle car" die niet meteen opvalt. Maar als je gas geeft gaat ie wel meteen snoeihard."

www.showtek.nl
www.facebook.com/showtekmusic
www.twitter.com/showtekmusic

www.instagram.com/showtekmusic
www.youtube.com/showteknl